جیمومو
جیمومو،ماهی،خرما
ارسال به تمام نقاط کشور
آرد سمولینا لیما
درباره محصول: آرد دانه درشت و غنی

سایر توضیحات: نوع خاصی از گندم خارجی که به گندم «دوروم» معروف است. این گندم به رنگ قهوه‌ای قرمز و پروتئین بیشتری نسبت به گندم معمولی دارد. البته این آرد دانه‌بندی درشت‌ تری نسبت به آرد گندم معمولی دارد و چندان پودری نیست. در ضمن گندم دوروم در ایران به صورت محدود کشت می‌شود. البته نباید فکر کرد آرد سمولینا چیز عجیب و غریبی است. تنها تفاوت این آرد با آرد سفید این است که مقداری پروتئین بیشتر، رنگدانه بیشتر، بتاکاروتن بیشتر و آنتی‌اکسیدان بیشتری دارد و در کل مغذی‌تر است. آرد سمولینا از بهترین و با کیفیت ترین گندم مزارع تهیه و تولید شده است. کاربرد: سمولینا منبع گلوتن و بافت سخت و تردش، آن را به بهترین آرد برای درست کردن ماکارونی تبدیل کرده است. . برای ترد کردن بافت خمیر نان می توانید چند قاشق چای خوری آرد سمولینا لیما به آن اضافه کنید. . سمولینا را با مقداری شیر در حال جوش، عسل و عصاره وانیل مخلوط کرده و برای تهیه پودینگ استفاده کنید. . از آرد سمولیا می توان برای غلیظ کردن سس استفاده کرد. قبل از کباب کردن سیب زمینی مقداری آرد سمولینا روی آن بپاشید تا ترد شود. . ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم: . کالری: ۳۶۰ . چربی کل: ۱٫۱ گرم . چربی اشباع ۰٫۲ گرم . چربی اشباع نشده: ۰٫۴ گرم . کلسترول: ۰ میلی گرم . سدیم: ۱ میلی گرم . پتاسیم: ۱۸۶ میلی گرم . کربوهیدرات: ۷۳ گرم . فیبر غذایی: ۳٫۹ گرم . پروتئین: ۱۳ گرم . شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک نگهداری شود. برای استفاده از قاشق خشک استفاده کنید. . درب آرد سمولینا لیما را پس از استفاده به درستی ببندید.

وزن:

قیمت: 187,000 تومان

افزودن به سبد +



  • آرد سمولینا لیما
  • آرد دانه درشت و غنی
  • آرد دانه درشت و غنی
نوع خاصی از گندم خارجی که به گندم «دوروم» معروف است. این گندم به رنگ قهوه‌ای قرمز و پروتئین بیشتری نسبت به گندم معمولی دارد. البته این آرد دانه‌بندی درشت‌ تری نسبت به آرد گندم معمولی دارد و چندان پودری نیست. در ضمن گندم دوروم در ایران به صورت محدود کشت می‌شود. البته نباید فکر کرد آرد سمولینا چیز عجیب و غریبی است. تنها تفاوت این آرد با آرد سفید این است که مقداری پروتئین بیشتر، رنگدانه بیشتر، بتاکاروتن بیشتر و آنتی‌اکسیدان بیشتری دارد و در کل مغذی‌تر است. آرد سمولینا از بهترین و با کیفیت ترین گندم مزارع تهیه و تولید شده است. کاربرد: سمولینا منبع گلوتن و بافت سخت و تردش، آن را به بهترین آرد برای درست کردن ماکارونی تبدیل کرده است. . برای ترد کردن بافت خمیر نان می توانید چند قاشق چای خوری آرد سمولینا لیما به آن اضافه کنید. . سمولینا را با مقداری شیر در حال جوش، عسل و عصاره وانیل مخلوط کرده و برای تهیه پودینگ استفاده کنید. . از آرد سمولیا می توان برای غلیظ کردن سس استفاده کرد. قبل از کباب کردن سیب زمینی مقداری آرد سمولینا روی آن بپاشید تا ترد شود. . ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم: . کالری: ۳۶۰ . چربی کل: ۱٫۱ گرم . چربی اشباع ۰٫۲ گرم . چربی اشباع نشده: ۰٫۴ گرم . کلسترول: ۰ میلی گرم . سدیم: ۱ میلی گرم . پتاسیم: ۱۸۶ میلی گرم . کربوهیدرات: ۷۳ گرم . فیبر غذایی: ۳٫۹ گرم . پروتئین: ۱۳ گرم . شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک نگهداری شود. برای استفاده از قاشق خشک استفاده کنید. . درب آرد سمولینا لیما را پس از استفاده به درستی ببندید.
خرما و آبزیان اصیل بوشهر