آرد سمولینا لیما
درباره محصول:
آرد دانه درشت و غنی
سایر توضیحات:
نوع خاصی از گندم خارجی که به گندم «دوروم» معروف است. این گندم به رنگ قهوهای قرمز و پروتئین بیشتری نسبت به گندم معمولی دارد. البته این آرد دانهبندی درشت تری نسبت به آرد گندم معمولی دارد و چندان پودری نیست. در ضمن گندم دوروم در ایران به صورت محدود کشت میشود. البته نباید فکر کرد آرد سمولینا چیز عجیب و غریبی است. تنها تفاوت این آرد با آرد سفید این است که مقداری پروتئین بیشتر، رنگدانه بیشتر، بتاکاروتن بیشتر و آنتیاکسیدان بیشتری دارد و در کل مغذیتر است. آرد سمولینا از بهترین و با کیفیت ترین گندم مزارع تهیه و تولید شده است.
کاربرد:
سمولینا منبع گلوتن و بافت سخت و تردش، آن را به بهترین آرد برای درست کردن ماکارونی تبدیل کرده است.
.
برای ترد کردن بافت خمیر نان می توانید چند قاشق چای خوری آرد سمولینا لیما به آن اضافه کنید.
.
سمولینا را با مقداری شیر در حال جوش، عسل و عصاره وانیل مخلوط کرده و برای تهیه پودینگ استفاده کنید.
.
از آرد سمولیا می توان برای غلیظ کردن سس استفاده کرد.
قبل از کباب کردن سیب زمینی مقداری آرد سمولینا روی آن بپاشید تا ترد شود.
.
ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم:
.
کالری: ۳۶۰
.
چربی کل: ۱٫۱ گرم
.
چربی اشباع ۰٫۲ گرم
.
چربی اشباع نشده: ۰٫۴ گرم
.
کلسترول: ۰ میلی گرم
.
سدیم: ۱ میلی گرم
.
پتاسیم: ۱۸۶ میلی گرم
.
کربوهیدرات: ۷۳ گرم
.
فیبر غذایی: ۳٫۹ گرم
.
پروتئین: ۱۳ گرم
.
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک نگهداری شود. برای استفاده از قاشق خشک استفاده کنید.
.
درب آرد سمولینا لیما را پس از استفاده به درستی ببندید.
وزن:
0.5 کیلو
قیمت:
187,000 تومان
افزودن به سبد +
نوع خاصی از گندم خارجی که به گندم «دوروم» معروف است. این گندم به رنگ قهوهای قرمز و پروتئین بیشتری نسبت به گندم معمولی دارد. البته این آرد دانهبندی درشت تری نسبت به آرد گندم معمولی دارد و چندان پودری نیست. در ضمن گندم دوروم در ایران به صورت محدود کشت میشود. البته نباید فکر کرد آرد سمولینا چیز عجیب و غریبی است. تنها تفاوت این آرد با آرد سفید این است که مقداری پروتئین بیشتر، رنگدانه بیشتر، بتاکاروتن بیشتر و آنتیاکسیدان بیشتری دارد و در کل مغذیتر است. آرد سمولینا از بهترین و با کیفیت ترین گندم مزارع تهیه و تولید شده است.
کاربرد:
سمولینا منبع گلوتن و بافت سخت و تردش، آن را به بهترین آرد برای درست کردن ماکارونی تبدیل کرده است.
.
برای ترد کردن بافت خمیر نان می توانید چند قاشق چای خوری آرد سمولینا لیما به آن اضافه کنید.
.
سمولینا را با مقداری شیر در حال جوش، عسل و عصاره وانیل مخلوط کرده و برای تهیه پودینگ استفاده کنید.
.
از آرد سمولیا می توان برای غلیظ کردن سس استفاده کرد.
قبل از کباب کردن سیب زمینی مقداری آرد سمولینا روی آن بپاشید تا ترد شود.
.
ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم:
.
کالری: ۳۶۰
.
چربی کل: ۱٫۱ گرم
.
چربی اشباع ۰٫۲ گرم
.
چربی اشباع نشده: ۰٫۴ گرم
.
کلسترول: ۰ میلی گرم
.
سدیم: ۱ میلی گرم
.
پتاسیم: ۱۸۶ میلی گرم
.
کربوهیدرات: ۷۳ گرم
.
فیبر غذایی: ۳٫۹ گرم
.
پروتئین: ۱۳ گرم
.
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک نگهداری شود. برای استفاده از قاشق خشک استفاده کنید.
.
درب آرد سمولینا لیما را پس از استفاده به درستی ببندید.