تمر بدون هسته آشپزی
درباره محصول:
تمر مخصوص آشپزی ( بدون هسته) با طعم ترش
سایر توضیحات:
تمر مخصوص آشپزی ، این بار بدون هسته
جهت عصاره گیری سریعتر و راحتتر ، با رنگ دهی، لعاب بخشی و طعم دهی بالا ، ترش و بدون نمک ، ویژه ی استفاده در پخت و پز و ترشی جات; این تمر بافتی نرم و فشرده ، رنگی تیره و دارای شیره ی مطلوب است.
از نظر کیفیت هیچگونه تفاوتی بین تمر هسته دار و بدون هسته نیست و فقط بحث انتخاب و سلیقه ی شماست .
.
نحوه ی عصاره گیری تمر بدون هسته : برای استفاده در قلیه ماهی و قلیه میگو به ازای هر نفر، معادل حدود یک قوطی کبریت از این تمر را درون کاسه ایی به همراه حدود یک الی یک و نیم لیوان آب گرم برای دقایقی قرار داده ، با دست چنگ میزنیم و دو بار از صافی عبور میدهیم .
این عصاره را در قلیه ها و خورش ها میتوان استفاده کرد ، اگر میخواهید عصاره ی تمر را در سس سبزیجات ماهی ( حشو) استفاده کنید بایستی آن را کم آبتر و غلیظ تر بگیرید ، اگر میخواهید عصاره تمر را در ترشیجات بکار ببرید ، مقدار مساوی تمر و خرمای خانگی (و یا یک و نیم برابر خرما) را در سرکه جوشانده و سپس چنگ زده و دو بار از صافی رد کرده و به ترشی( ترشی بادمجان شکم پر) اضافه کنید ، بدین منوال ، هرگز ترشی کپک نمیزند و طعمی از ترشیجات خانگی را تجربه میکنید که تا بحال نچشیده اید.
عصاره ی تمر مخلوط با آب را تا یک هفته در یخچال / برای نگهداری بلند مدت در فریزر و عصاره تمر مخلوط با سرکه را در دمای محیط میتونید نگهداری کنید.
تمر بدون هسته در پک های نیم کیلویی عرضه می گردد .
وزن:
0.5 کیلو
قیمت:
287,000 تومان
افزودن به سبد +
تمر مخصوص آشپزی ، این بار بدون هسته
جهت عصاره گیری سریعتر و راحتتر ، با رنگ دهی، لعاب بخشی و طعم دهی بالا ، ترش و بدون نمک ، ویژه ی استفاده در پخت و پز و ترشی جات; این تمر بافتی نرم و فشرده ، رنگی تیره و دارای شیره ی مطلوب است.
از نظر کیفیت هیچگونه تفاوتی بین تمر هسته دار و بدون هسته نیست و فقط بحث انتخاب و سلیقه ی شماست .
.
نحوه ی عصاره گیری تمر بدون هسته : برای استفاده در قلیه ماهی و قلیه میگو به ازای هر نفر، معادل حدود یک قوطی کبریت از این تمر را درون کاسه ایی به همراه حدود یک الی یک و نیم لیوان آب گرم برای دقایقی قرار داده ، با دست چنگ میزنیم و دو بار از صافی عبور میدهیم .
این عصاره را در قلیه ها و خورش ها میتوان استفاده کرد ، اگر میخواهید عصاره ی تمر را در سس سبزیجات ماهی ( حشو) استفاده کنید بایستی آن را کم آبتر و غلیظ تر بگیرید ، اگر میخواهید عصاره تمر را در ترشیجات بکار ببرید ، مقدار مساوی تمر و خرمای خانگی (و یا یک و نیم برابر خرما) را در سرکه جوشانده و سپس چنگ زده و دو بار از صافی رد کرده و به ترشی( ترشی بادمجان شکم پر) اضافه کنید ، بدین منوال ، هرگز ترشی کپک نمیزند و طعمی از ترشیجات خانگی را تجربه میکنید که تا بحال نچشیده اید.
عصاره ی تمر مخلوط با آب را تا یک هفته در یخچال / برای نگهداری بلند مدت در فریزر و عصاره تمر مخلوط با سرکه را در دمای محیط میتونید نگهداری کنید.
تمر بدون هسته در پک های نیم کیلویی عرضه می گردد .