ارده محلی
درباره محصول:
أرده خالص محلی ، تهیه شده از سایش دانه های کنجد بودداده محلی با آسیاب سنتی
سایر توضیحات:
دشتهای وسیع و خاک حاصلخیز دشتستان، امکان کشت و رشد برترین کنجد محلی رو فراهم کرده.
.
لذا وقتی ماده ی اولیه ی خوراک، اعلا و مرغوب باشد، طی مراحل عمل آوری آن هم به شیوه ی سنتی، ماده ی غذای باکیفیتی رو بدست خواهیم آورد.
.
در این موقع از سال، کنجد محلی از مزارع برداشت میشه، بعد از تلنبار کردن زیر آفتاب بوته ها، خشک شدن و تکانده شدن دانه های کنجد از بوته ها، اونها یک مرحله پاک میشن و وقتی عاری از خاشاک شد به کارگاه أرده سازی منتقل شده، در حوضچه های آب و آب نمک طی چند مرحله پوست گیری، تلخی گیری و سفید میشوند، سپس در سبد های بزرگ مخصوص ریخته و شسته شده و صبر میکنیم تا آب اضافی آن چکیده شود ، بعد از آن در تنور سنتی مخصوص با شعله ی روشن و گذشت زمان به آرامی بو داده میشود.
کنجد طلایی و بو داده شده ی داغ و تازه با آن عطر مدهوش کننده اش آماده ی ارده گیری ست.
.
کنجد ها به آهستگی از درون محفظه ایی قیفی شکل داخل دستگاه آسیاب ریخته شده،
سنگ آسیاب مهمترین ابزار برای ساییدن کنجد هست، سنگ های مخصوص معدنی مهریز ِ یزد برترین نوع سنگ برای انجام این کار هست، ارده های شما با بزرگترین و قدیمی ترین سنگ آسیاب استان بوشهر ساییده میشود.
.
ارده قطره قطره از مجرای خروجی آسیاب به درون بشکه ریخته میشود، پک شده و برای شما ارسال میشود.
.
تمام لطف و حسِ خوشِ چشیدنِ مزه ی ارده به تازه و اصطلاحاً« گرمه» بودن آن هست و این موضوع برای افراد بومی بینهایت نوستالژیک ست .
.
وزن:
0.7 کیلو
قیمت:
377,000 تومان
افزودن به سبد +
دشتهای وسیع و خاک حاصلخیز دشتستان، امکان کشت و رشد برترین کنجد محلی رو فراهم کرده.
.
لذا وقتی ماده ی اولیه ی خوراک، اعلا و مرغوب باشد، طی مراحل عمل آوری آن هم به شیوه ی سنتی، ماده ی غذای باکیفیتی رو بدست خواهیم آورد.
.
در این موقع از سال، کنجد محلی از مزارع برداشت میشه، بعد از تلنبار کردن زیر آفتاب بوته ها، خشک شدن و تکانده شدن دانه های کنجد از بوته ها، اونها یک مرحله پاک میشن و وقتی عاری از خاشاک شد به کارگاه أرده سازی منتقل شده، در حوضچه های آب و آب نمک طی چند مرحله پوست گیری، تلخی گیری و سفید میشوند، سپس در سبد های بزرگ مخصوص ریخته و شسته شده و صبر میکنیم تا آب اضافی آن چکیده شود ، بعد از آن در تنور سنتی مخصوص با شعله ی روشن و گذشت زمان به آرامی بو داده میشود.
کنجد طلایی و بو داده شده ی داغ و تازه با آن عطر مدهوش کننده اش آماده ی ارده گیری ست.
.
کنجد ها به آهستگی از درون محفظه ایی قیفی شکل داخل دستگاه آسیاب ریخته شده،
سنگ آسیاب مهمترین ابزار برای ساییدن کنجد هست، سنگ های مخصوص معدنی مهریز ِ یزد برترین نوع سنگ برای انجام این کار هست، ارده های شما با بزرگترین و قدیمی ترین سنگ آسیاب استان بوشهر ساییده میشود.
.
ارده قطره قطره از مجرای خروجی آسیاب به درون بشکه ریخته میشود، پک شده و برای شما ارسال میشود.
.
تمام لطف و حسِ خوشِ چشیدنِ مزه ی ارده به تازه و اصطلاحاً« گرمه» بودن آن هست و این موضوع برای افراد بومی بینهایت نوستالژیک ست .
.