کنجد بو داده محلی
درباره محصول:
کنجد بو داده و طلایی محلی
سایر توضیحات:
منبع غنی کلسیم هست.
گیاه کنجد در مزارع و دشتهای وسیع استان بوشهر کشت می شود و پس از برداشت خشک شده و بعد از انتقال به کارگاه، چند مرحله پوست گیری و تلخی گیری روی آن انجام می شود.
کنجد جیمومو در تنور مخصوص بو داده می شود و به رنگ طلایی در می آید .
سپس در قدیمی ترین و بزرگترین سنگ آسیاب منطقه ی ما، کنجد ها سابیده شده و ارده حاصل می شود.
بنابراین ارده ی جیمومو خالص و بدون هیچ گونه افزودنی ست.
از کنجد برای پخت و تزیین در انواع خوراک، کیک ، شیرینی و دسر استفاده میشود
وزن:
0.8 کیلو
قیمت:
347,000 تومان
افزودن به سبد +
منبع غنی کلسیم هست.
گیاه کنجد در مزارع و دشتهای وسیع استان بوشهر کشت می شود و پس از برداشت خشک شده و بعد از انتقال به کارگاه، چند مرحله پوست گیری و تلخی گیری روی آن انجام می شود.
کنجد جیمومو در تنور مخصوص بو داده می شود و به رنگ طلایی در می آید .
سپس در قدیمی ترین و بزرگترین سنگ آسیاب منطقه ی ما، کنجد ها سابیده شده و ارده حاصل می شود.
بنابراین ارده ی جیمومو خالص و بدون هیچ گونه افزودنی ست.
از کنجد برای پخت و تزیین در انواع خوراک، کیک ، شیرینی و دسر استفاده میشود