جیمومو
جیمومو،ماهی،خرما
ارسال به تمام نقاط کشور
شیره خالص خرما
درباره محصول: شیره خالص خرما، بدون مواد نگهدارنده، خام و حرارت ندید

سایر توضیحات: شیره ی خالص خرما، تهیه شده به روش چکه ایی و قطره قطره. حاصل دپوی تناژ سنگینی از خرمای ( اغلب کبکاب) شیرین به منظور خروج شیره ی ناب از بافت و جسم خرما، این دپو در بنایی مخصوص بنام چومِه بدون مداخله ی فیزیکی و ... طی گذشت مدت زمان چند روزه الی چند هفته ایی انجام میشود، در واقع بعد از دپوی خرما درون چومه چند هفته زمان می برد تا چکه چکه شیره ی خرما از منتهی الیه چومه خارج گردد.این روش کاملاً سنتی بوده و شیره ایی که به این طریق حاصل شود ارزش غذایی و تجاری بالایی دارد. . . بنابر این شیره ی حاصل، کاملاً خام، حرارت ندیده ، بدون هرگونه مواد نگهدارنده و شیمیاییست، این شیره شیرین مزه و با عطر قوی و خوش خرماست ، بافت آن در سرما سفت و غلیظ است و در گرما ، مذاب و روان. . دامنه ی تغییرات بافت شیره ی خالص خرما از روان تا دانه بلورین متغیر است و این طبیعت شیره ی خالص خرما هست که پدیده ایی جذاب به شمار می آید. . به هنگام تهیه ی شیره خالص خرما از جیمومو بنا را بر آن گذاشته ایم که شما موارد فوق را مطالعه کرده و قبول دارید. . در سرما رفته رفته شیره ی خالص خرما غلیظ و غلیظ تر شده و تا دانه دانه شدن نیز پیش میرود . در گویش عامیانه ی ولایت ما به پدیده ی دانه دانه شدن شیره ی خالص خرما، دِرِنجه درنجه شدن یا ریگِه ریگه شدن اطلاق می شود👌🏼 و در سایر مناطق اغلب به آن شکرک میگویند! این موضوع را با شکرک زدن خوراکیهایی نظیر مرباجات اشتباه نگیرید . دانه بلورین شدن شیره ی خالص خرما در ذائقه ی خوراکی منطقه ی ما نوستالژیک است و این پدیده کاملاً پذیرفتنی ست ، با این حال اگر شما با ما همسو نمی شوید و دوست دارید همواره شیره ی خرمای خالص ِ روان و مایع داشته باشید میتوانید مقدار مورد مصرف خود را به روش بن ماری ذوب و سپس مصرف کنید، در نظر داشته باشید که شما به شیره ی خالص خرما حرارت رسانیده و بخشی از ویتامین ها و املاح آن در نتیجه ی این عمل از دست می رود. . شما از شیره ی خالص خرمای جیمومو می توانید در تمام خوراکیهایی که به شکر یا ماده ی شیرین کننده ی دیگری نیاز دارد استفاده کنید. در تهیه ی خمیرِ نان های محلی و زمستانی، چاشنیِ فرنی، حلواها، کیک ، دسر، شیرینی، کوکی، سس ها، چاشنی خوراکهایی نظیر دلمه ، فسنجان ، آلو مسما و در عصاره ی تمرِ قلیه ماهی، ترکیب آن با ارده و یا عسل، در پخت قیساوا ، مربا و ... . . شما از شیره ی خالص خرما به چه منظور استفاده می کنید؟ . #شیره_خالص_خرما

وزن: 1.3 کیلو

قیمت: 347,000 تومان

افزودن به سبد +



  • شیره خالص خرما
  • شیره خالص خرما، بدون مواد نگهدارنده، خام و حرارت ندید
  • شیره خالص خرما، بدون مواد نگهدارنده، خام و حرارت ندید
شیره ی خالص خرما، تهیه شده به روش چکه ایی و قطره قطره. حاصل دپوی تناژ سنگینی از خرمای ( اغلب کبکاب) شیرین به منظور خروج شیره ی ناب از بافت و جسم خرما، این دپو در بنایی مخصوص بنام چومِه بدون مداخله ی فیزیکی و ... طی گذشت مدت زمان چند روزه الی چند هفته ایی انجام میشود، در واقع بعد از دپوی خرما درون چومه چند هفته زمان می برد تا چکه چکه شیره ی خرما از منتهی الیه چومه خارج گردد.این روش کاملاً سنتی بوده و شیره ایی که به این طریق حاصل شود ارزش غذایی و تجاری بالایی دارد. . . بنابر این شیره ی حاصل، کاملاً خام، حرارت ندیده ، بدون هرگونه مواد نگهدارنده و شیمیاییست، این شیره شیرین مزه و با عطر قوی و خوش خرماست ، بافت آن در سرما سفت و غلیظ است و در گرما ، مذاب و روان. . دامنه ی تغییرات بافت شیره ی خالص خرما از روان تا دانه بلورین متغیر است و این طبیعت شیره ی خالص خرما هست که پدیده ایی جذاب به شمار می آید. . به هنگام تهیه ی شیره خالص خرما از جیمومو بنا را بر آن گذاشته ایم که شما موارد فوق را مطالعه کرده و قبول دارید. . در سرما رفته رفته شیره ی خالص خرما غلیظ و غلیظ تر شده و تا دانه دانه شدن نیز پیش میرود . در گویش عامیانه ی ولایت ما به پدیده ی دانه دانه شدن شیره ی خالص خرما، دِرِنجه درنجه شدن یا ریگِه ریگه شدن اطلاق می شود👌🏼 و در سایر مناطق اغلب به آن شکرک میگویند! این موضوع را با شکرک زدن خوراکیهایی نظیر مرباجات اشتباه نگیرید . دانه بلورین شدن شیره ی خالص خرما در ذائقه ی خوراکی منطقه ی ما نوستالژیک است و این پدیده کاملاً پذیرفتنی ست ، با این حال اگر شما با ما همسو نمی شوید و دوست دارید همواره شیره ی خرمای خالص ِ روان و مایع داشته باشید میتوانید مقدار مورد مصرف خود را به روش بن ماری ذوب و سپس مصرف کنید، در نظر داشته باشید که شما به شیره ی خالص خرما حرارت رسانیده و بخشی از ویتامین ها و املاح آن در نتیجه ی این عمل از دست می رود. . شما از شیره ی خالص خرمای جیمومو می توانید در تمام خوراکیهایی که به شکر یا ماده ی شیرین کننده ی دیگری نیاز دارد استفاده کنید. در تهیه ی خمیرِ نان های محلی و زمستانی، چاشنیِ فرنی، حلواها، کیک ، دسر، شیرینی، کوکی، سس ها، چاشنی خوراکهایی نظیر دلمه ، فسنجان ، آلو مسما و در عصاره ی تمرِ قلیه ماهی، ترکیب آن با ارده و یا عسل، در پخت قیساوا ، مربا و ... . . شما از شیره ی خالص خرما به چه منظور استفاده می کنید؟ . #شیره_خالص_خرما
خرما و آبزیان اصیل بوشهر