شیره خالص خرما
درباره محصول:
شیره خالص خرما، بدون مواد نگهدارنده، خام و حرارت ندید
سایر توضیحات:
شیره ی خالص خرما، تهیه شده به روش چکه ایی و قطره قطره.
حاصل دپوی تناژ سنگینی از خرمای ( اغلب کبکاب) شیرین به منظور خروج شیره ی ناب از بافت و جسم خرما، این دپو در بنایی مخصوص بنام چومِه بدون مداخله ی فیزیکی و ... طی گذشت مدت زمان چند روزه الی چند هفته ایی انجام میشود، در واقع بعد از دپوی خرما درون چومه چند هفته زمان می برد تا چکه چکه شیره ی خرما از منتهی الیه چومه خارج گردد.این روش کاملاً سنتی بوده و شیره ایی که به این طریق حاصل شود ارزش غذایی و تجاری بالایی دارد.
.
.
بنابر این شیره ی حاصل، کاملاً خام، حرارت ندیده ، بدون هرگونه مواد نگهدارنده و شیمیاییست، این شیره شیرین مزه و با عطر قوی و خوش خرماست ، بافت آن در سرما سفت و غلیظ است و در گرما ، مذاب و روان.
.
دامنه ی تغییرات بافت شیره ی خالص خرما از روان تا دانه بلورین متغیر است و این طبیعت شیره ی خالص خرما هست که پدیده ایی جذاب به شمار می آید.
.
به هنگام تهیه ی شیره خالص خرما از جیمومو بنا را بر آن گذاشته ایم که شما موارد فوق را مطالعه کرده و قبول دارید.
.
در سرما رفته رفته شیره ی خالص خرما غلیظ و غلیظ تر شده و تا دانه دانه شدن نیز پیش میرود .
در گویش عامیانه ی ولایت ما به پدیده ی دانه دانه شدن شیره ی خالص خرما، دِرِنجه درنجه شدن یا ریگِه ریگه شدن اطلاق می شود👌🏼 و در سایر مناطق اغلب به آن شکرک میگویند! این موضوع را با شکرک زدن خوراکیهایی نظیر مرباجات اشتباه نگیرید .
دانه بلورین شدن شیره ی خالص خرما در ذائقه ی خوراکی منطقه ی ما نوستالژیک است و این پدیده کاملاً پذیرفتنی ست ، با این حال اگر شما با ما همسو نمی شوید و دوست دارید همواره شیره ی خرمای خالص ِ روان و مایع داشته باشید میتوانید مقدار مورد مصرف خود را به روش بن ماری ذوب و سپس مصرف کنید، در نظر داشته باشید که شما به شیره ی خالص خرما حرارت رسانیده و بخشی از ویتامین ها و املاح آن در نتیجه ی این عمل از دست می رود.
.
شما از شیره ی خالص خرمای جیمومو می توانید در تمام خوراکیهایی که به شکر یا ماده ی شیرین کننده ی دیگری نیاز دارد استفاده کنید. در تهیه ی خمیرِ نان های محلی و زمستانی، چاشنیِ فرنی، حلواها، کیک ، دسر، شیرینی، کوکی، سس ها، چاشنی خوراکهایی نظیر دلمه ، فسنجان ، آلو مسما و در عصاره ی تمرِ قلیه ماهی، ترکیب آن با ارده و یا عسل، در پخت قیساوا ، مربا و ...
.
.
شما از شیره ی خالص خرما به چه منظور استفاده می کنید؟
.
#شیره_خالص_خرما
وزن:
1.3 کیلو
قیمت:
347,000 تومان
افزودن به سبد +
شیره ی خالص خرما، تهیه شده به روش چکه ایی و قطره قطره.
حاصل دپوی تناژ سنگینی از خرمای ( اغلب کبکاب) شیرین به منظور خروج شیره ی ناب از بافت و جسم خرما، این دپو در بنایی مخصوص بنام چومِه بدون مداخله ی فیزیکی و ... طی گذشت مدت زمان چند روزه الی چند هفته ایی انجام میشود، در واقع بعد از دپوی خرما درون چومه چند هفته زمان می برد تا چکه چکه شیره ی خرما از منتهی الیه چومه خارج گردد.این روش کاملاً سنتی بوده و شیره ایی که به این طریق حاصل شود ارزش غذایی و تجاری بالایی دارد.
.
.
بنابر این شیره ی حاصل، کاملاً خام، حرارت ندیده ، بدون هرگونه مواد نگهدارنده و شیمیاییست، این شیره شیرین مزه و با عطر قوی و خوش خرماست ، بافت آن در سرما سفت و غلیظ است و در گرما ، مذاب و روان.
.
دامنه ی تغییرات بافت شیره ی خالص خرما از روان تا دانه بلورین متغیر است و این طبیعت شیره ی خالص خرما هست که پدیده ایی جذاب به شمار می آید.
.
به هنگام تهیه ی شیره خالص خرما از جیمومو بنا را بر آن گذاشته ایم که شما موارد فوق را مطالعه کرده و قبول دارید.
.
در سرما رفته رفته شیره ی خالص خرما غلیظ و غلیظ تر شده و تا دانه دانه شدن نیز پیش میرود .
در گویش عامیانه ی ولایت ما به پدیده ی دانه دانه شدن شیره ی خالص خرما، دِرِنجه درنجه شدن یا ریگِه ریگه شدن اطلاق می شود👌🏼 و در سایر مناطق اغلب به آن شکرک میگویند! این موضوع را با شکرک زدن خوراکیهایی نظیر مرباجات اشتباه نگیرید .
دانه بلورین شدن شیره ی خالص خرما در ذائقه ی خوراکی منطقه ی ما نوستالژیک است و این پدیده کاملاً پذیرفتنی ست ، با این حال اگر شما با ما همسو نمی شوید و دوست دارید همواره شیره ی خرمای خالص ِ روان و مایع داشته باشید میتوانید مقدار مورد مصرف خود را به روش بن ماری ذوب و سپس مصرف کنید، در نظر داشته باشید که شما به شیره ی خالص خرما حرارت رسانیده و بخشی از ویتامین ها و املاح آن در نتیجه ی این عمل از دست می رود.
.
شما از شیره ی خالص خرمای جیمومو می توانید در تمام خوراکیهایی که به شکر یا ماده ی شیرین کننده ی دیگری نیاز دارد استفاده کنید. در تهیه ی خمیرِ نان های محلی و زمستانی، چاشنیِ فرنی، حلواها، کیک ، دسر، شیرینی، کوکی، سس ها، چاشنی خوراکهایی نظیر دلمه ، فسنجان ، آلو مسما و در عصاره ی تمرِ قلیه ماهی، ترکیب آن با ارده و یا عسل، در پخت قیساوا ، مربا و ...
.
.
شما از شیره ی خالص خرما به چه منظور استفاده می کنید؟
.
#شیره_خالص_خرما